Ik wil kleding inleveren

Omdat we per 1 april 2019 op zoek zijn naar een nieuwe locatie hebben we momenteel geen plek voor nieuwe kleding. Zo gauw er meer bekend is, zetten we dit op de website.

 

Kinderkleding en stoffen

Voor onze kinderkledingbank zijn we opzoek naar kleding in alle maten voor jongens en meisje. Ook kunnen we laarzen, schoenen en anders schoeisel gebruiken. Deze kunnen worden afgegeven in Valkenswaard, Dommelen, Heeze of Gastel. Bel of mail voor een afspraak en de adres gegevens. Ook kunnen we lappen stof, fournituren en patronen gebruiken.

Kleding doneren 

U wilt kleding doneren aan de Stichting Netjes gekleed. Daar zijn we erg blij mee!!

Deze artikelen kunt u aan ons doneren:

  • Alle soorten en maten kledingstukken van dames, heren en kinderen
  • Alle soorten en maten schoenen
  • Beddengoed en ander huishoudelijk textiel
  • Accessoires zoals kettingen, sjaals, riemen, tassen, etc.

We hebben altijd gebrek aan heren-  en kinderkleding. Jassen en schoenen zijn hard nodig! Denk ook in de wintermaanden aan het inleveren van warme sjaals, mutsen en pyjama’s. Graag alles aanleveren in gesloten vuilniszakken.

Met uw donatie doen wij het volgende. De kleding wordt in het sorteercentrum in drie kwaliteitscategorieën gesorteerd. Categorie A is moderne, nieuwe of zo-goed als nieuwe kleding. Deze A- kleding verstrekken wij vanuit “de winkel” gratis aan de doorverwezen cliënten. Categorie B is kwalitatief goede kleding, maar wel duidelijk gedragen 2de hands kleding. Deze B-kleding restylen we, op onze eigen restyle afdeling. Deze zal daarna in onze winkel komen. Categorie C is kleding die niet kan worden uitgegeven in ‘de winkel”, omdat deze echt niet meer bruikbaar is voor ons. Voor de verkoop van deze categorie aan derde partijen ontvangen wij een kleine bijdrage per kilo. Ook met deze inkomsten houden we de Stichting in stand. Met deze inkomsten kopen we nieuwe producten in, zoals ondergoed, sokken en vullen we tekorten van kleding aan.

De Stichting Netjes gekleed is een organisatie zonder winstoogmerk. Lever daarom al U tweedehands artikelen in, alle opbrengst komt terecht bij de doelgroep!

 

U kunt uw donatie schoon inleveren, bij een van onze inzamelpunten. Graag in een gesloten vuilniszak! Of als u echt grote partijen kleding heeft, kunnen wij deze bij u ophalen. Bel of mail rene@netjesgekleed.nl daarvoor.

 

 

Inleverpunten:

Dommelen

 

colinda@netjesgekleed.nl. Let op! U kunt hier alleen inleveren op afspraak.

 

Gastel

 

Tel. 06-54705875. Let op! U kunt hier alleen inleveren na telefonische afspraak.

 

Heeze

Tel. 040-2262887. Let op! U kunt hier alleen inleveren na telefonische afspraak.

Aalst-Waalre

Tel. 040-2215145. Let op! U kunt hier alleen inleveren na telefonische afspraak.

Meerdere inleverpunten volgen spoedig   Wilt u zelf een inleverpunt worden, neem dan contact op met ons. Mail naar rene@netjesgekleed.nl